order & delivery information 03/16/2020
Covid 19 - In view of differents situations depending on the country:
Our logistics team remains operational for the delivery of all your orders anywhere in Europe as well as in France outside Corsica where receptions allow.
Our website www.eurawheels.com always identifies your consultations and orders.
In this unprecedented health context, the possible human and technical means have been put in place so that our activity is maintained in impeccable safety conditions.

RACER
RACER Wheels, het generiek merk bij uitstek. RACER is een origineel Frans product dat werd gecreëerd in 1998 en tegemoetkomt aan een wereldwijde vraag van de “slimme consumenten” die hun auto nuttig willen toerusten in de winter en/of lente-zomer, maar ook voor het plezier en uit passie. In 2007 verscheen het nieuwe logo, nu beroemd vanwege de twee RR waarvan één gespiegeld is. RACER Wheels ontwerpt zijn aluminiumvelgen van A tot Z en controleert elke stap in de ontwikkeling, vanaf het concept door befaamde designers, tot en met het behalen van de strengste homologaties zoals TUV, ECE 124 en JWL. De velgen RACER Wheels voldoen altijd aan de maximaal toegelaten belasting die van toepassing is op de geselecteerde voertuigen.
New !
COBRA GRIJS
New !
COBRA SATIJNZWART GEPOLIJST VLAK
New !
RAPTOR GLANZEND ZWART
New !
RAPTOR GLANZEND ZWART GEPOLIJST VLAK
New !
RAPTOR SATIJNZWART
New !
RAPTOR ZILVER