order & delivery information 03/16/2020
Covid 19 - In view of differents situations depending on the country:
Our logistics team remains operational for the delivery of all your orders anywhere in Europe as well as in France outside Corsica where receptions allow.
Our website www.eurawheels.com always identifies your consultations and orders.
In this unprecedented health context, the possible human and technical means have been put in place so that our activity is maintained in impeccable safety conditions.

INFINY
INFINY, “Durf op te vallen”, het Franse ontwerpmerk bij uitstek, is een origineel Frans product dat werd gecreëerd in 2007 en tegemoetkomt aan de steeds hogere eisen van klanten op zoek naar een product dat in het oog springt en waarmee ze hun anders-zijn kunnen uitdrukken via extreme afmetingen, in combinatie met een innovatief uiterlijk. Het plezier van de passie mag de veiligheid echter niet in het gedrang brengen, daarom ontwerpt RACER Wheels zijn aluminiumvelgen van A tot Z en controleert elke stap in de ontwikkeling, vanaf het concept door befaamde designers, tot en met het behalen van de strengste homologaties zoals TUV, ECE 124 en JWL. De velgen INFINY voldoen altijd aan de maximaal toegelaten belasting die van toepassing is op de geselecteerde voertuigen.
New !
DRAKAR GRIJS
New !
ICON GLANZEND GRIJS GEPOLIJST VLAK
New !
RX NU
New !
RX ROOD
New !
RX ZWART GEPOLIJST VLAK ZWART
New !
SPIKE
New !
TONIX SATIJNGRIJS GEPOLIJST VLAK
New !
TONIX ZILVER
New !
TONIX ZWART GEPOLIJST VLAK