order & delivery information 03/16/2020
Covid 19 - In view of differents situations depending on the country:
Our logistics team remains operational for the delivery of all your orders anywhere in Europe as well as in France outside Corsica where receptions allow.
Our website www.eurawheels.com always identifies your consultations and orders.
In this unprecedented health context, the possible human and technical means have been put in place so that our activity is maintained in impeccable safety conditions.

GULF
GULF “oliemaatschappij”, GULF is een merk afkomstig van de beroemde oliemaatschappij en sponsor van vele autoraces. Het is aanwezig op de 24 uren van Le Mans, en in de jaren 70 was het ook te zien met de beroemde Steve Mc Queen aan het stuur van de Ford GT-40. Velgen onder licentie van Gulf zijn een Frans ontwerp dat in 2010 werd gecreëerd om tegemoet te komen aan de vraag van gepassioneerde klanten, fans van de oliemaatschappij met de tijdloze kleuren oranje en blauw. Elke stap in de ontwikkeling, vanaf het ontwerp door befaamde ontwerpers, tot het behalen van de strengste homologaties zoals TUV, ECE-124 et JWL worden gerealiseerd onder de noemer "Bedacht in Frankrijk". Dit gamma omvat innovatieve soorten uiterlijk en iedere velg wordt geleverd met 2 verwisselbare logos.
New !
GT3 GRIJS
New !
GT3 SATIJNGRIJS GEPOLIJST VLAK
New !
GT3 ZILVER GEPOLIJST VLAK