order & delivery information 03/16/2020
Covid 19 - In view of differents situations depending on the country:
Our logistics team remains operational for the delivery of all your orders anywhere in Europe as well as in France outside Corsica where receptions allow.
Our website www.eurawheels.com always identifies your consultations and orders.
In this unprecedented health context, the possible human and technical means have been put in place so that our activity is maintained in impeccable safety conditions.

24H DU MANS
<div style="display:none">edf40wrjww2site_marques:Descriptif_NL</div><p><strong>24H staat voor het circuit van Le Mans,</strong></p> <p>24H is een merk ontworpen om te voldoen aan de passie van enthousiaste fans, maar ook om de beroemde autorace te promoten. Een kort overzicht: Het circuit heeft een lengte van 13,629 km, maakt gebruik van een deel van het circuit van Bugatti en een groot stuk ervan is een openbare hoofdweg. De beruchte gedeelten zijn de bochten van Tertre Rouge, Mulsanne, Arnage en de rechte lijn van de Hunaudières die bijna 6 km lang is en waar de prototypes een snelheid van 400 km/u gedurende één minuut aanhouden (het snelheidsrecord is 405 km/u).</p> <p>Deze velgen onder licentie zijn van een Frans ontwerp uit 2010 om te voldoen aan het gepassioneerde clientèle, dat zich terugvindt in deze kleuren. Elke stap in de ontwikkeling, vanaf het ontwerp door befaamde ontwerpers, tot het behalen van de strengste homologaties zoals TUV, ECE-124 et JWL worden gerealiseerd onder de noemer "Bedacht in Frankrijk". Dit gamma omvat innovatieve soorten uiterlijk en iedere velg wordt geleverd met 2 verwisselbare logos.</p>
New !
MULSANNE SATIJNZWART GEPOLIJSTE RAND