order & delivery information 03/16/2020
Covid 19 - In view of differents situations depending on the country:
Our logistics team remains operational for the delivery of all your orders anywhere in Europe as well as in France outside Corsica where receptions allow.
Our website www.eurawheels.com always identifies your consultations and orders.
In this unprecedented health context, the possible human and technical means have been put in place so that our activity is maintained in impeccable safety conditions.

MAK
Mak werd opgericht in 1990, maar is een relatief "oud" bedrijf. Het begon als een joint-venture tussen twee families die beide al enkele decennia werkzaam waren in automobielbranche. De familie Magri, één van de leiders in de distributie van banden in Italië, en de Cervati familie die sinds de jaren 30 gieterijen bezat, en een leider is op het gebied van het gieten van aluminiumonderdelen. Dankzij de technische know-how aan de ene kant, en een grondige kennis van de markt aan de andere kant, kwam het project van productie en distributie van lichtmetalen velgen snel op gang, zodat MAK op korte tijd een marktpositie veroverde. Het succes van Mak-velgen was te danken aan een juiste strategische planning, mikkend op twee fundamentele voordelen: flexibiliteit en styling.