ONS BEDRIJF

Eurawheels is een belangrijke Europese speler met ISO 9001-certificering: ontwerp en productie van velgen door TÜV Nord, importeur van aluminium en plaatstalen velgen en distributeur van banden en complete wielen.

Eurawheels werkt voortdurend aan de ontwikkeling van een netwerk B2B-klanten op de Franse markt, dat jaarlijks wordt uitgebreid in de hele EU. Dit netwerk bestaat uit exclusieve importeurs, een webplatform, pure-players en traditionele retailers die bijdragen tot de groei van ons businessmodel.

Ons bedrijf, dat in 2007 werd opgericht, bestaat uit een team van ontwerpers, ingenieurs, webmarketeers, logistieke medewerkers, inkopers en commerciële medewerkers die zich allemaal met evenveel passie inzetten. De afgelopen jaren is gebleken dat ons werk heeft geleid tot grote successen van onze huismerken onder autoliefhebbers. Ons team verbetert zijn producten voortdurend om perfect in te spelen op alle marktbehoeften, om de meest originele ontwerpen te maken volgens de meest geavanceerde productieprocessen ... Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Ontdek een lijn van unieke modellen, kunstige ontwerpen met luxueuze afwerking, Dedica-assortimenten ... een ruime keuze uit 19 huis- of distributiemerken.

ONTWORPEN IN FRANKRIJK

Mode en sieraden zijn altijd disciplines bij uitstek geweest in Frankrijk. In ons streven naar beheersing volgen we deze Franse excellentie in het ontwerp van onze aluminium velgen in het hartje van de regio Hauts de France. Al onze velgen worden ontworpen door een ingenieur die ernaar streeft nauwkeurig vormgegeven welvingen en lijnen te creëren. Slechts één ontwerp uit tientallen blijft behouden en zal worden getransformeerd in een succesvol ontwerp. Zoals voor alle hoogtechnologische projecten is technische innovatie de sleutel tot voorsprong. Onze ingenieurs ontwerpen iedere dag nieuwe innovaties om consumenten een waaier aan mogelijkheden te bieden om hun voertuig te verfraaien. Net zoals bij juwelen wordt de eindcontrole overgelaten aan externe laboratoria die de geheimen van aluminium onder de knie hebben. Welkom in EEN NIEUWE DIMENSIE.

ONTWIKKELING

Het bedrijf Eurawheels streeft, onder impuls van professionals in aluminiumvelgen, naar uitmuntendheid en een sterke internationale ontwikkeling door middel van een hoogwaardige service en kwaliteitsproducten, door volledige beheersing van alle stappen van de productieketen: van het ontwerp tot de vervaardiging van de mal en het gereedschap, maar ook de productie door partnerfabrieken en tot slot de commercialisering en de marktpositionering van het product. Dit ambitieuze streven naar excellentie wordt waargemaakt door verschillende certificeringen tussen de productiefabrieken. 

Eurawheels, met ISO 9001-certificering van de Duitse TÜV Nord, laat zijn producten certificeren door TÜV Austria, en integreert nu nieuwe markten, waaronder Duitsland, Oostenrijk en landen die alleen bij deze certificering zweren. Met zijn eigen label, Conceived in France, gaat Eurawheels nog een stapje verder dan deze certificeringen. Dit label staat garant voor een compleet ontwerpproces naar Frans voorbeeld en dus in het bijzonder voor de nauwgezette werkwijze die typerend is voor een juwelier.